Str. Exercitiu, Bl A8, Sc. D, Ap1

0723 206 866

office@droanagheorghe.ro

Cosmetica Dentara

Un zâmbet frumos face o primă impresie pozitivă, nu mai trebuie dovedit ştiinţific.

Stomatologii Pitesti

Cosmetica Dentara

În cadrul cabinetului stomatologic Dent Smile din Pitesti, serviciile de cosmetica dentară sunt disponibile pentru a-ți îmbunătăți estetica dentară și a-ți reda un zâmbet frumos și strălucitor. Cosmetica dentară implică o serie de proceduri și tratamente care au ca scop îmbunătățirea aspectului estetic al dinților și a întregului zâmbet.

Pentru orice problema semnalata va rugam sa ne sunati 0723 206 866. Stomatologii Pitesti

Cine sunt pacientii ideali?

În ceea ce privește cine poate beneficia de serviciile de cosmetica dentară oferite de Dent Smile, acestea sunt disponibile pentru pacienții de toate vârstele care doresc să îmbunătățească aspectul estetic al dinților lor. Fie că ai pete și decolorări, dinți ciobiti sau crăpați, spații între dinți, dinți asimetrici sau alte imperfecțiuni estetice, medicii stomatologi de la Dent Smile pot crea un plan de tratament personalizat pentru tine.

Echipa Dent Smile este formată din medici stomatologi cu experiență și cu o abordare atentă și minuțioasă față de estetica dentară. Aceștia folosesc tehnici avansate și materiale de înaltă calitate pentru a-ți oferi rezultate de calitate superioară și un zâmbet de care să fii mândru.

Beneficiile cosmeticii dentare:

  1. Albirea dinților: Prin utilizarea unor tehnici și substanțe speciale de albire, medicii stomatologi de la Dent Smile pot înlătura petele și decolorările de pe suprafața dinților, conferindu-ți un zâmbet mai alb și mai luminoas.
  2. Restaurarea dinților: Prin utilizarea de materiale estetice, precum compozitul sau porțelanul, medicii stomatologi de la Dent Smile pot repara dinții crăpați, ciobiti sau cariați, restabilind aspectul și funcționalitatea acestora.
  3. Coroane dentare și fațete: Prin aplicarea coroanelor dentare sau a fațetelor dentare, medicii stomatologi de la Dent Smile pot corecta forma, mărimea, culoarea și alinierea dinților, oferindu-ți un zâmbet simetric și armonios.
  4. Implanturi dentare: În cazul lipsei unuia sau mai multor dinți, implanturile dentare reprezintă o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea acestora. Dent Smile oferă servicii complete de implantologie dentară, inclusiv implanturi și coroane dentare personalizate.
  5. Tratamente ortodontice: Dent Smile oferă și tratamente ortodontice, precum aparate dentare sau tratamente invizibile, pentru a corecta alinierea dinților și a obține un zâmbet perfect.