Str. Exercitiu, Bl A8, Sc. D, Ap1

0723 206 866

office@droanagheorghe.ro

Profilaxie

Profilaxia previne imbolnavirea dentara si parodontala, preintampinand aparitia complicatiilor.

Stomatologii Pitesti

Profilaxie

Profilaxia dentară este un aspect esențial al îngrijirii dentare și este disponibilă și în cadrul cabinetului stomatologic Dent Smile din Pitesti. Cabinetul Dent Smile oferă o gamă completă de servicii de profilaxie dentară, care includ examinări dentare regulate și igienizări dentare profesionale.

Profilaxia are numeroase beneficii:

  1. Prevenirea cariilor dentare: Prin eliminarea plăcii bacteriene și a tartrului, care sunt principalii factori responsabili de formarea cariilor dentare, profilaxia reduce riscul de dezvoltare a cariilor. Astfel, se pot evita tratamentele dentare mai invazive și costisitoare asociate cu cariile netratate.
  2. Prevenirea bolii parodontale: Igienizarea orală profesională ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului acumulate sub gingii, reducând astfel riscul de inflamație gingivală și de boală parodontală. Prin profilaxie, se menține sănătatea gingiilor și se previne pierderea dinților.
  3. Imbunătățirea esteticii dentare: Procedurile de profilaxie, cum ar fi detartrajul și polizarea dentară, îndepărtează petele și depunerile inestetice de pe dinți, contribuind la obținerea unui zâmbet mai strălucitor și mai atrăgător.
Pentru orice problema semnalata, va rugam sa ne sunati 0723 206 866. Stomatologii Pitesti

Pentru cine?

Toți pacienții, indiferent de vârstă sau de starea lor de sănătate orală, pot beneficia de profilaxia dentară în cadrul cabinetului stomatologic Dent Smile. De la copii la adulți și persoane în vârstă, profilaxia este recomandată tuturor pentru menținerea unei sănătăți dentare optime.

Echipa de medici stomatologi de la Dent Smile va efectua examinări atente și igienizări profesionale pentru fiecare pacient în parte, luând în considerare nevoile și particularitățile individuale ale acestora. Medicii stomatologi și personalul clinic de la Dent Smile au o abordare atentă și empatică față de pacienți și sunt pregătiți să ofere servicii de profilaxie dentară eficiente și de calitate.

Indiferent dacă ai nevoie de o examinare de rutină și o igienizare profesională sau dacă ai o problemă dentară existentă, cabinetul Dent Smile este acolo pentru a-ți oferi servicii personalizate și o îngrijire stomatologică de încredere.