Str. Exercitiu, Bl A8, Sc. D, Ap1

0723 206 866

office@droanagheorghe.ro

Ortodontie

Ortodonţia are ca scop alinierea dinţilor pentru a armoniza trăsăturile faciale. 

Stomatologii Pitesti

Ortodontie

În cadrul cabinetului stomatologic Dent Smile din Pitesti, serviciile de ortodontie sunt disponibile pentru a corecta problemele de aliniere și înțesare a dinților, oferindu-ți un zâmbet frumos, aliniat și funcțional. Ortodontia se ocupă cu studiul și corecția malocluziilor dentare și a problemelor asociate ale maxilarelor.

Pentru orice problema semnalata, va rugam sa ne sunati 0723 206 866. Stomatologii Pitesti

Beneficii ale ortodonției:

  1. Corectarea aliniamentului dentar: Tratamentele ortodontice ajută la corectarea dinților în poziția corectă, eliminând problemele de dinți strâmbi, înghesuiți sau înșirați. Prin utilizarea aparatelor ortodontice, precum aparatele dentare tradiționale sau cele invizibile, se pot obține alinieri dentare precise și rezultate estetice deosebite.
  2. Îmbunătățirea funcționalității dentare: Dinții corect aliniați permit o funcționalitate optimă în timpul mestecării și vorbirii. Ortodonția contribuie la o mușcătură corectă, reducând presiunea excesivă asupra anumitor dinți și a articulațiilor maxilare.
  3. Previne problemele dentare ulterioare: Dinții strâmbi sau înghesuiți pot crea dificultăți în igiena orală, deoarece este mai dificil să se efectueze o curățare corespunzătoare a suprafețelor dentare. Prin corectarea aliniamentului dentar, se facilitează accesul pentru periaj și utilizarea aței dentare, reducând riscul de carii dentare și afecțiuni gingivale
  4. Îmbunătățirea esteticii dentare: Un zâmbet frumos și aliniat contribuie la îmbunătățirea esteticii dentare și a încrederii în sine. Tratamentele ortodontice oferite de Dent Smile te ajută să obții un zâmbet armonios, cu dinți aliniați și o înfățișare estetică îmbunătățită.

Dent Smile dispune de tehnologii și echipamente moderne în domeniul ortodonției, precum și de un personal calificat și dedicat pentru a-ți oferi cele mai bune soluții ortodontice. Prin utilizarea unor tehnici avansate și a materialelor de înaltă calitate, își propune să-ți ofere un tratament eficient și rezultate de lungă durată.

Societatea Romana de Studiu in Ortodontie

SRSO lucrează pentru a face mai cunoscute în România beneficiile ortodonţiei. Totodată, urmăreşte impulsionarea cercetării şi familiarizarea specialiştilor români cu cele mai noi tehnici şi descoperiri. Rolul asociaţiei e deja recunoscut: SRSO se află în curs de afiliere la Asociaţia Internaţională a Ortodonţilor. Beneficiarul acestor eforturi eşti tot tu, prin cel mai avansat tratament ortodontic.