Str. Exercitiu, Bl A8, Sc. D, Ap1

0723 206 866

office@droanagheorghe.ro

Protetica Dentara

Atunci cand caria dentara a distrus o mare parte din dinte, acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla obturatie (“plomba”). De aceea este necesara protectia peretilor sanatosi, prin acoperirea lor cu o coroana dentara.

Stomatologii Pitesti

Protetica Dentara

Atunci cand caria dentara a distrus o mare parte din dinte, acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla obturatie (“plomba”). Peretii restanti sunt prea subtiri pentru a putea suporta presiunea care se exercita asupra dintelui atunci cand mancam si se pot fractura. De aceea este necesara protectia peretilor sanatosi, prin acoperirea lor cu o coroana dentara.

În cadrul cabinetului stomatologic Dent Smile din Pitesti, serviciile de protetică dentară sunt disponibile pentru a-ți restabili funcționalitatea și estetica dentară. Protetica dentară implică înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați cu proteze dentare personalizate, oferindu-ți o soluție durabilă și estetică pentru a-ți redobândi un zâmbet sănătos și frumos.

Pentru orice problema semnalata, va rugam sa ne sunati 0723 206 866. Stomatologii Pitesti

In cabinetul noastra se realizeaza:

 1. Lucrari protetice din portelan, cu suport metalic (crom cobalt sau aur platinat)
 2. Lucrari protetice din portelan, pe suport din oxid de zirconiu
 3. Lucrari protetice din portelan fara suport metalic
 4. Incrustatii
 5. Fatete ceramice sau din compozit
 6. Lucrari pe implanturi dentare
 7. Proteze acrilice si scheletate

Beneficii ale proteticii dentare

 1. Înlocuirea dinților lipsă: Protetica dentară poate fi folosită pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă, fie prin proteze dentare fixe (caz în care se pot utiliza coroane dentare sau punți dentare), fie prin proteze mobile (precum protezele acrilice sau scheletate). Aceasta îți permite să ai un zâmbet complet și funcțional, îmbunătățind atât estetica, cât și funcționalitatea dentară.
 2. Restaurarea funcției de mestecare: Protezele dentare ajută la restabilirea funcției de mestecare, permițându-ți să consumi alimente variate și să beneficiezi de o digestie corespunzătoare. Prin înlocuirea dinților lipsă, protezele dentare îți oferă posibilitatea de a mânca cu încredere și confort.
 3. Îmbunătățirea vorbirii: Dinții lipsă pot afecta vorbirea, provocând probleme de pronunție și articulare corectă a sunetelor. Prin utilizarea protezelor dentare potrivite, pot fi corectate aceste dificultăți, permițându-ți să vorbești clar și fără restricții.
 4. Estetică îmbunătățită: Protezele dentare sunt realizate cu atenție la detalii pentru a se potrivi armonios cu celelalte dinți și cu forma feței tale. Prin intermediul protezelor dentare, poți obține un zâmbet frumos, natural și îmbunătățit estetic, contribuind la îmbunătățirea încrederii și a calității vieții tale.
 5. Reabilitare orală completă: Protetica dentară poate fi utilizată pentru a reabilita complet întreaga cavitate orală în cazurile în care majoritatea dinților sunt lipsă sau sunt într-o stare avansată de deteriorare. Acest lucru contribuie la restabilirea funcționalității complete a cavității orale și la îmbunătățirea calității generale a vieții pacientului.